Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021
x

ΕΛΠΕ: ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια ενίσχυσε με τρόφιμα για 500 οικογένειες τις δομές της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Τις δομές της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ενίσχυσε με τρόφιμα για 500 οικογένειες της Δυτικής Θεσσαλονίκης, o όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια.

«H πανδημία δεν απειλεί μόνο τη δημόσια Υγεία. Αποτελεί και μια τεράστια πρόκληση για τις οικονομικά ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Με γνώμονα τις αυξημένες ανάγκες χιλιάδων συμπολιτών μας στη Δυτική Θεσσαλονίκη, ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια στέλνει ένα μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς σε οικογένειες που δοκιμάζονται», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.    

«Τα τρόφιμα θα συμβάλλουν, ώστε να είναι πλήρες και εορταστικό το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για 500 οικογένειες στη Δυτική Θεσσαλονίκη», συνεχίζει η ανακοίνωση ενώ τονίζει ότι ο όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια βρίσκεται σταθερά στο πλευρό τόσο της Μητρόπολης, όσο και του Μητροπολίτη, κ.κ. Βαρνάβα, αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο που επιτελούν καθημερινά.  «Με όχημα το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που σχεδιάζει και υλοποιεί κάθε χρόνο, ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια τοποθετεί στο κέντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία. Μέσα από στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες, ο Όμιλος επιδιώκει να αποτελεί διαρκώς έναν ενεργό και υπεύθυνο εταίρο των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Μόνο την τελευταία τριετία, η Ελληνικά Πετρέλαια έχει διαθέσει περισσότερα από 1.500.000 ευρώ για τη στήριξη δράσεων και την ενίσχυση φορέων, σωματείων και οργανισμών στη Δυτική Θεσσαλονίκη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο της νέας δωρεάς που πραγματοποίησε ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, κ.κ. Βαρνάβας ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνικά Πετρέλαια , τους γείτονές μας, οι οποίοι διαχρονικά βρίσκονται εδώ, δίπλα μας, στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Μέσα από τη νέα της δωρεά, η Ελληνικά Πετρέλαια συμβάλλει καθοριστικά, ώστε κάθε οικογένεια να έχει όλα όσα χρειάζεται για το τραπέζι των Χριστουγέννων. Το μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς που στέλνουν προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία, όχι μόνο αυτές τις Άγιες Ημέρες, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μας γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Τους ευχαριστώ και πάλι, και εύχομαι το δικό τους παράδειγμα να το ακολουθήσουν ακόμη περισσότερες εταιρείες και επιχειρήσεις».

Με αφορμή τη νέα δωρεά, ο κ. Ιωάννης Παπαθανασίου, Πρόεδρος Δ.Σ. της Ελληνικά Πετρέλαια AE, σημείωσε: «Για τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια η έννοια του υπεύθυνου εταιρικού πολίτη πρέπει να αποδεικνύεται στην πράξη. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε καθημερινά, στηρίζοντας δράσεις και πρωτοβουλίες που ενισχύουν ουσιαστικά και πολυεπίπεδα τις τοπικές κοινωνίες και ειδικά τη Δυτική Θεσσαλονίκη. 365 μέρες τον χρόνο δηλώνουμε “παρών”, δίπλα αλλά και μέσα στην κοινωνία, με υπευθυνότητα απέναντι στον Άνθρωπο και το Περιβάλλον».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ