Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022
x

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ: ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ

Στο επίκεντρο της καμπάνιας η ανεκτίμητη προσφορά των ορυκτών στην εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού, από την αρχαιότητα έως και σήμερα

Τη νέα της εταιρική καμπάνι, με τίτλο «Ορυκτά. Πρώτη ύλη της ζωής μας», η οποία έχει ως στόχο την ανάδειξη της σημασίας των ορυκτών και των μετάλλων σε κάθε πτυχή της ζωής μας, παρουσίασε σήμερα η Ελληνικός Χρυσός.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η ανεκτίμητη προσφορά των ορυκτών στην εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού, από την αρχαιότητα έως και σήμερα, βρίσκεται στο επίκεντρο της καμπάνιας  που «δίνει φωνή» στα μέταλλα για να εξιστορήσουν τη δική τους διαδρομή μέσα στο χρόνο.

«Από την αρχαία Ελλάδα μέχρι και σήμερα, η εξορυκτική δραστηριότητα πρωταγωνιστούσε στη διαμόρφωση του κόσμου γύρω μας. Σήμερα, επιστήμες όπως: Ιατρική, Πληροφορική, Τεχνολογία, Κατασκευές, Πράσινη Ενέργεια είναι μερικοί μόνο από τους τομείς που υποστηρίζει η μεταλλευτική δραστηριότητα μέσα από τη διαμόρφωση πιο σύγχρονων, ασφαλών και φιλικών προς το περιβάλλον τρόπων εξέλιξής τους», προστίθεται στην ενημέρωση.

Από το 2004, συνεχίζει η εταιρεία, «η Ελληνικός Χρυσός εμπνέεται από την ιστορία των μετάλλων, συνεχίζει και εξελίσσει μια μεταλλευτική ιστορία 25 αιώνων που πηγάζει από την περιοχή της Χαλκιδικής,  αξιοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες εξόρυξης και αυξάνοντας το θετικό της αποτύπωμα μέσω της δραστηριότητάς της στα Μεταλλεία Κασσάνδρας».

Και καταλήγει: «Μέσα από τη φιλοσοφία της εταιρείας, την οποία εκφράζει το τρίπτυχο: σεβασμός στο περιβάλλον που μας φιλοξενεί - ουσιαστική συνεργασία με την τοπική κοινωνία - ασφάλεια για τους ανθρώπους μας και τις οικογένειές τους, προσφέρεται καθημερινά το πολύτιμο αγαθό των μετάλλων στους ανθρώπους συμβάλλοντας καταλυτικά στην οικονομία του τόπου μας και εξασφαλίζοντας την ευημερία της κοινωνίας».

⦁    Για να δείτε ολόκληρο το υλικό της καμπάνιας, το βίντεο και να μάθετε περισσότερα για την αξία των ορυκτών και μετάλλων στη ζωή μας, επισκεφθείτε το https://www.hellas-gold.com/tosopolytima/
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ