Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022
x

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: ΑΙΦΝΙΔΙΑ, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ Η ΠΤΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤOΧΗΣ

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος και για διασπορά ανυπόστατων φημών. Ο βασικός μέτοχος εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στη διοίκηση του ομίλου.

Αιφνίδια, αδικαιολόγητη και ακραία χαρακτηρίζει τη σημερινή πτώση της τιμής της μετοχής της η Ελλάκτωρ, που ενημερώνει με ανακοίνωσή της το επενδυτικό κοινό ότι ουδεμία εξέλιξη ή γεγονός σε γνώση της υφίσταται που να δικαιολογεί αυτή την ακραία συμπεριφορά της τιμής της μετοχής.

Τονίζει παράλληλα ότι ο βασικός μέτοχος (σ.σ. οι κ.κ. Αναστάσιος Καλλιτσάντσης και Δημήτριος Καλλιτσάντσης, οι οποίοι ελέγχουν το 25,58% της εταιρείας), με τον οποίο επικοινώνησε η διοίκηση της εταιρείας, εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στη διοίκηση του ομίλου, καθώς και στις διοικήσεις των βασικών θυγατρικών του.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος και για διασπορά ανυπόστατων φημών.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία δηλώνει ότι:

1. Κατόπιν επικοινωνίας της με το βασικό μέτοχο της εταιρείας ο τελευταίος δήλωσε κατηγορηματικά την πλήρη στήριξή του προς τη διοίκηση του ομίλου και των βασικών θυγατρικών του και διέψευσε επίσης κατηγορηματικά οποιαδήποτε φήμη περί χρηματοδοτικής αδυναμίας του σχήματός του.

2. Θεωρεί ότι η κυκλοφορία των ανυπόστατων φημών είναι μεθοδευμένη και έχει ως στόχο την υπονόμευση της τιμής της μετοχής.

3. Θα προβεί σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια που τυχόν κριθεί αναγκαία προς προάσπιση των συμφερόντων της εταιρείας και των μετόχων της.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ