Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021
x

ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλιμάκια επιθεωρητών-ελεγκτών της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας πραγματοποιήσαν ελέγχους κατά της διασποράς του κορωνοϊού στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και σε ακόμη τρία γήπεδα της Ελλάδας από κλιμάκια επιθεωρητών-ελεγκτών της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας κατόπιν συνεργασίας με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του ΥΠΠΟΑ.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 18.04.2021 διενεργήθηκαν έκτακτοι επιτόπιοι έλεγχοι σε ποδοσφαιρικούς αγώνες της Super League και της Football League στην Αθήνα (Γήπεδο Απ. Νικολαΐδης και Ο.Α.Κ.Α.), στη Θεσσαλονίκη (Γήπεδο Τούμπας) και στον Βόλο (Στάδιο Νεάπολης).

Δεν κατεγράφησαν παραβιάσεις των προβλεπόμενων μέτρων και έγιναν συστάσεις για την ορθή εφαρμογή των απαραίτητων πρωτοκόλλων.

Συγκεκριμένα ελέχθησαν:

-Οι λίστες εισερχομένων
-Η διενέργεια των προβλεπόμενων μοριακών test
-Η τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των παρευρισκομένων στη θύρα των επισήμων
-Η χρήση μάσκας
-Η μη λειτουργία των χώρων εστίασης-μικρογευμάτων
-Η υποχρεωτική θερμομέτρηση και χρήση αντισηπτικού στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων

Ο έλεγχοι συμμόρφωσης με τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα καλύπτοντας το σύνολο των αθλητικών δραστηριοτήτων που επιτρέπονται με ειδικό καθεστώς λειτουργίας
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ