Παρασκευή 14 Μαΐου 2021
x

ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΕΚΟ

Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης με μειωμένη τιμή μέχρι τις 30 Απριλίου.

Έκπτωση 5% στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης προσφέρει η ΕΚΟ ανταποκρινόμενη όπως αναφέρει στις απαιτητικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας.

Συγκεκριμένα η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης με μειωμένη τιμή κατά 5%, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα ελληνικής τράπεζας. Επιπλέον, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας που έχει εκδοθεί από ελληνική τράπεζα, η εξόφληση της αγοράς πετρελαίου θέρμανσης μπορεί να γίνει και σε έως 12 άτοκες δόσεις.

Η ενέργεια ισχύει μέχρι 30 Απριλίου και οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και τα συνεργαζόμενα πρατήρια μπορούν να καλούν στο 18198, ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα eko.gr, για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες και να ενημερωθούν για τα συνεργαζόμενα πρατήρια.

«Ταυτόχρονα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές, η ΕΚΟ έχει μεριμνήσει και διασφαλίζει την επάρκεια της αγοράς σε υγρά καύσιμα, καθώς και τη συνεχή τροφοδοσία ολόκληρης της εφοδιαστικής αλυσίδας της χώρας Συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, εφαρμόζοντας σε όλο το δίκτυό της προληπτικά μέτρα προστασίας», επισημαίνει σε ανακοίνωση η εταιρεία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ