Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022
x

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΓΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

Ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα η δοκιμαστική λειτουργία του ενοποιημένου δικτύου ύδρευσης Μυγδονίας μετά την ανόρυξη νέων γεωτρήσεων.

Από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου (ΔΕΥΑΩ) ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, ξεκινά η δοκιμαστική λειτουργία του ενοποιημένου δικτύου ύδρευσης Μυγδονίας μετά την ανόρυξη νέων γεωτρήσεων και την ολοκλήρωση των απαραίτητων τεχνικών εργασιών.

Στο πλαίσιο της δοκιμαστικής λειτουργίας του νέου δικτύου υδροδότησης συνιστάται στους κατοίκους του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου να μην καταναλώνουν το νερό για πόση και μαγείρεμα, καθώς θα γίνονται απολυμάνσεις και αναλύσεις. Η δοκιμαστική λειτουργία του δικτύου εκτιμάται ότι θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση προς τους καταναλωτές αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι απαιτούμενοι ποιοτικοί έλεγχοι του δικτύου.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αναμένεται να συμβάλλει στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Μυγδονίας με την υδροδότηση.

Ο δήμος Ωραιοκάστρου ζητά την κατανόηση των δημοτών και είναι στη διάθεσή τους για πληροφορίες ή διευκρινίσεις.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ