Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022
x

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΙΟΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Οι παρευρισκόμενες της εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού ενημερώθηκαν επίσης για το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου «ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΝΗΜΑΤΑ».

Πραγματοποιήθηκε άλλη μια ενημερωτική εκδήλωση στον Βαθύλακκο από τη νομικό και Πολιτευτή Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Κατερίνα Ζιούτα υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλκηδόνος, κατόπιν πρόσκλησης της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Βαθυλάκκου «ΕΛΠΙΣ» κ. Μ. Μπαγανά.

Τον Δήμο εκπροσώπησαν οι κ. Γαβριήλ Ταχτατζόγλου, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και κ.Μενέλαος Κορδονούρης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Τοπικής Επιχ/τας και Οικονομικής Ανάπτυξης.

Η εκδήλωση αφορούσε την ενημέρωση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού που παρουσιάστηκε από χειρουργό μαστολόγο καθώς και τα δικαιώματα των γυναικών που νοσούν, από την κα Ζιούτα.

Οι κυρίες που παρέστησαν, ενημερώθηκαν επίσης για το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου «ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΝΗΜΑΤΑ» καθώς και το πρόσφατα ψηφισθέν πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, που αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από το φθινόπωρο.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ