Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021
x

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΡΣΙΒΑΡΙΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΝΤΣΑΡΗΣ

Η οικογένεια της Αρσης Βαρών είναι από σήμερα φτωχότερη και θρηνεί το χαμό του Ολυμπιονίκη, αναφέρει η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών.

Σε ηλικία μόλις 55 χρονών έφυγε από τη ζωή ο Σερραίος πρωταθλητής, Γιάννης Τσιντσάρης, που είχε κατακτήσει την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, με ανακοίνωσή τους εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

«Η οικογένεια της Αρσης Βαρών είναι από σήμερα φτωχότερη και θρηνεί το χαμό του Ολυμπιονίκη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Γιάννης γεννήθηκε στις 8-2-1962 στο Σιδηρόκαστρο Σερρών και αφού είχε ασχοληθεί αρχικά με την σφυροβολία και την πάλη, το 1977 γνώρισε το άθλημα της Αρσης Βαρών και όπως έλεγε και ο ίδιος «πέρασα από πολλά αθλήματα, αλλά με κέρδισε η Αρση Βαρών. Δεν την διάλεξα εγώ, αυτή με διάλεξε».

Έκτοτε αφιέρωσε τη ζωή του στο «άθλημα των δυνατών». Τελευταίος του μεγάλος αγώνας ήταν το 1992 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, όπου με 350κ. στο σύνολο κατέλαβε την 10η θέση.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ