Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
x

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο BRIAN TRAVERS, ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ UB40

Ο Brian πέθανε χθες, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, μετά από μια μακρά και ηρωική μάχη αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή του το συγκρότημα

Ο Brian Travers, σαξοφωνίστας και ιδρυτικό μέλος του διάσημου βρετανικού συγκροτήματος UB40 έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 62 ετών προκαλώντας παγκόσμια συγκίνηση στους απανταχού θαυμαστές του. Την τελευταία τριετία πάλευε σκληρά με τον καρκίνο από επιπλοκές του οποίου έχασε τελικά τη ζωή του.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε τον χαμό του συντρόφου μας, αδελφού μας και ιδρυτικού στελέχους των UB40 και θρύλου της μουσικής Brian David Travers. Ο Brian πέθανε χθες, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, μετά από μια μακρά και ηρωική μάχη. Οι σκέψεις μας είναι στην σύζυγό του Lesley, στην κόρη του Lisa και στον γιο του Jamie. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από το γεγονός και ζητούμε να γίνει σεβαστή η επιθυμία της οικογένειας για ιδιωτικότητα» ανέφερε στην επίσημη ανακοίνωσή του το συγκρότημα.

Ο Brian Travers είχε διαγνωστεί, την άνοιξη του 2019, με όγκο στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συμμετάσχει στην περιοδεία για τα 40 του χρόνια στο πλαίσιο της οποίας επισκέφθηκε και την Ελλάδα, δίνοντας δύο συναυλίες με τον Αντώνη Ρέμο, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όπως είχε γίνει γνωστό τότε ο διάσημος μουσικός έπαθε μια κρίση στο σπίτι του, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει δύο όγκους στον εγκέφαλο. Η χειρουργική επέμβαση προγραμματίστηκε για την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019, μια μόλις μέρα πριν ξεκινήσει η εορταστική περιοδεία των UB40, όπως αναφέρει το protothema.gr.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ