Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022
x

ΕΕΘ: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Το Επιμελητήριο ζητεί να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε η πόλη μας να μην αναγκάζεται να μένει χωρίς το βασικό της αστικό μέσο μεταφοράς

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ να αναλάβει πρωτοβουλία και να καταστεί ο ενδιάμεσος κρίκος που θα φέρει κοντά τους εργαζόμενους με τους πολιτικούς προϊσταμένους του Οργανισμού προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις άμεσα, αναφέρει σε επιστολή του στον ΟΑΣΘ το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, την οποία και κοινοποεί στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Α. Καραμανλή.

Συγκεκριμένα, το ΕΕΘ αναφέρει πως είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί η χρυσή τομή «ώστε η πόλη μας να μην αναγκάζεται να μένει χωρίς το βασικό της αστικό μέσο μεταφοράς».
«Η πολιτεία πρέπει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους εργαζόμενους του Οργανισμού, να κατανοήσει τα αιτήματα τους και να ικανοποιήσει όσα από αυτά είναι δίκαια», σημειώνει το Επιμελητήριο και προσθέτει πως οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους πρέπει να κατανοήσουν πως κάθε απεργιακή τους κινητοποίηση είναι μια επιπλέον ταλαιπωρία για τους πολίτες και τους επαγγελματίες και πως με αυτό τον τρόπο δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της πόλης και στην κοινωνία.

Το ΕΕΘ καλεί τη διοίκηση του ΟΑΣΘ να αναλάβει πρωτοβουλία και να καταστεί ο ενδιάμεσος κρίκος που θα φέρει κοντά τους εργαζόμενους με τους πολιτικούς προϊσταμένους του Οργανισμού, προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις, άμεσα.

«Θεωρούμε πως όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο, έναν ΟΑΣΘ πολύ καλύτερο στην υπηρεσία των πολιτών, για αυτό τον στόχο θα πρέπει να εργαστούν από κοινού η διοίκηση του ΟΑΣΘ, οι εργαζόμενοι και η πολιτεία», σημειώνει το ΕΕΘ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ