Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΕΔΕΣΣΑ: ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΛΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΛΑΔΙΟΥ

Τις τελευταίες μέρες, εργάζονταν, πυρετωδώς, για να υποδεχθούν, χαρούμενα και αισιόδοξα, το άνοιγμα του τουρισμού στην πόλη της Έδεσσας.

Καλλιτέχνες από την Έδεσσα με αρκετό μεράκι πήραν τα πινέλα τους  και άρχισαν να ζωγραφίζουν τενεκέδες και όταν ολοκλήρωσαν το καλλιτεχνικό μέρος της δράσης, έγιναν, για λίγο, καλλιεργητές και φύτεψαν και πανέμορφα λουλούδια.

Όλα αυτά έγιναν στη «στοά των καλλιτεχνών», δίπλα στο πάρκο των Καταρρακτών, από τα δραστήρια μέλη του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εδεσσας «Ο Απελλής».

Τις τελευταίες μέρες, εργάζονταν, πυρετωδώς, για να υποδεχθούν, χαρούμενα και αισιόδοξα, το άνοιγμα του τουρισμού.

Οι τενεκέδες υπήρχαν φυλαγμένοι στον χώρο του Συλλόγου και, την κατάλληλη στιγμή, τους έδωσαν ζωή, χρώμα και ομορφιά!

Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι τενεκέδες του «Απελλή» έχουν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία στο χώρο, και αποπνέουν άρωμα ... Ανοιξης και μια χαρούμενη αύρα, που μεταδίδεται σε όλη την ατμόσφαιρα.

Σε συνδυασμό, δε, με την περιρρέουσα φυσική ομορφιά, δημιουργούν ψυχική αγαλλίαση, χαρά και ευφορία στους επισκέπτες.

Και μπορεί, σήμερα, που ο τουρισμός έκανε επανεκκίνηση, ο καιρός να μην ήταν ζεστός, όπως τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο, οι τενεκέδες των καλλιτεχνών του "Απελλή" θα βρίσκονται εκεί και θα μαρτυρούν πως η ομορφιά κρύβεται στα απλά πράγματα, ενώ τα ασήμαντα ... γίνονται χρήσιμα, την ώρα που πρέπει!

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ