Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
x

ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Συνεχίζονται οι αιμοληψίες στο ΚΑΠΗ Άνω Ηλιούπολης, που παραχωρήθηκε στο Νοσοκομείο, με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Παύλου Μελά

Το Γ.Ν.Θ. «Γεώργιος Παπανικολάου», προσφέρει δωρεάν τον έλεγχο αντισωμάτων SARS CoV-2, στους αιμοδότες του κι ενώ συνεχίζονται οι αιμοληψίες στο ΚΑΠΗ Άνω Ηλιούπολης, που παραχωρήθηκε στο Νοσοκομείο, με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Παύλου Μελά για διοργάνωση 20 εθελοντικών αιμοδοσιών.

Ταυτότητα δράσης

➢ Αιμοδοσίες της ΝΥ Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γεώργιος Παπανικολάου» με το εξειδικευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό και με την αρωγή του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Παύλου Μελά

➢ ΚΑΠΗ Άνω Ηλιούπολης, οδός Περικλέους 11, δίπλα στο Βοτανικό Κήπο Σταυρούπολης

➢ Ιανουάριος 2021 // ΤΡ 19, ΠΕ 21, ΣΑΒ 23, ΤΡ 26, ΠΕ 28, ΣΑΒ 30.

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:00 - 19:00

Κάθε Σάββατο 08:30 - 14:00

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όλες τις Υπηρεσίες Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων αλλά και στα κινητά συνεργεία αιμοδοσιών λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα αποφυγής της διασποράς του ιού και προστασίας της υγείας των αιμοδοτών.

Σημειώσεις / Άλλες πληροφορίες

➢ Η πρωτοβουλία αυτή αφορά κυρίως τους κατοίκους των Δήμων της δυτικής Θεσσαλονίκης που θέλουν να αιμοδοτήσουν για κάποιο ασθενή, για σύλλογο αιμοδοτών ή ως εθελοντές και για όσους θέλουν να αποφύγουν τα νοσοκομεία.

➢ Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να τηρούν τις οδηγίες και να συνεργαστούν για να βοηθήσουν το ήδη επιβαρυμένο σύστημα υγείας.

➢ Οι Εθελοντές Αιμοδότες μπορούν να μετακινούνται για Αιμοδοσία,

•είτε με την αποστολή SMS με τον κωδικό 1 στο 13033,

•είτε με τη Βεβαίωση κατ' Εξαίρεση Μετακίνησης Πολιτών επιλέγοντας τον κωδικό Β1.

➢ Οι εθελοντές αιμοδότες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ τους και να φορούν μάσκα.

➢ Τις εθελοντικές αιμοδοσίες υποστηρίζουν οι εθελοντές της ΠΡΟΤΕΚΤΑ Παύλου Μελά, Κορδελιού – Ευόσμου, Θεσσαλονίκης.

➢ Σύνθημα δράσης «Αίμα: Δώρο Ανεκτίμητης Αξίας»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2313 307011 και στο 2310 020160.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ