Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΔΩΡΕΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ

Το έναυσμα έδωσε μαθητής του οποίου η μητέρα εργάζεται στο Ιπποκράτειο και τους πληροφόρησε για τις ανάγκες του νοσοκομείου.

Δέκα παλμικά οξύμετρα δακτύλου για τις ανάγκες της Β΄ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Ιπποκρατείου και μπουκαλάκια με νερό για τους υγειονομικούς, συνολικής αξίας 300 ευρώ δώρισαν οι μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου (τμήμα 3ΑΑ) του Κολλεγίου Ανατόλια.

Το έναυσμα έδωσε μαθητής του οποίου η μητέρα εργάζεται στο Ιπποκράτειο και τους πληροφόρησε για τις ανάγκες του νοσοκομείου.

Τα παιδιά οργάνωσαν τη συγκέντρωση χρημάτων και την προμήθεια των ειδών στο πλαίσιο του προγράμματος Service as Action του Κολλεγίου Ανατόλια. Η καθηγήτρια και σύμβουλος του τμήματος Ζωή Κοτρώνη απευθύνθηκε στη διοίκηση του νοσοκομείου και ενημέρωσε για την πρόθεση των παιδιών να κάνουν τη συγκεκριμένη δωρεά, ως μία μικρή προσφορά στο δύσκολο έργο των ιατρών και νοσηλευτών.

Η δωρεά παραδόθηκε από δύο μαθητές στις 29 Ιανουαρίου 2021 στον διευθυντή της κλινικής Μιχάλη Δούμα, και συνοδεύτηκε από επιστολή των παιδιών προς το υγειονομικό προσωπικό.

«Ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, που περνάει όλη η ανθρωπότητα, την περίοδο της πανδημίας του ιού Covid-19, ήσασταν και είστε πρότυπο ανθρωπιάς και αλληλεγγύης για όλους εμάς, παρέχετε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και δείχνετε στοργή και συμπόνια προς όλους τους ασθενείς. Θαυμάζουμε το έργο σας και την υπομονή σας και είμαστε κάτι παραπάνω από ευγνώμονες για αυτό» έγραψαν χαρακτηριστικά τα παιδιά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ