Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021
x

ΔΩΡΕΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

Το υγειονομικό υλικό παραδόθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης«Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Κουριαννίδη

Υγειονομικό υλικό προσέφερε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου η δημοτική κίνηση του Δήμου Θεσσαλονίκης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική».

Το υλικό παραδόθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης, δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Κουριαννίδη, το στέλεχος της παράταξης Δημήτρη Ματσιώρη, και τον νομικό σύμβουλο Κωνσταντίνο Αμάσογλου.

Η δωρεά περιλάμβανε ουροσυλλέκτες και καθετήρες, υγειονομικό υλικό χρήσιμο για τις καθημερινές ανάγκες του Νοσοκομείου. Το υλικό παραδόθηκε από τους εκπροσώπους της Δημοτικής Κίνησης στον γενικό διευθυντή του Νοσοκομείου Κωνσταντίνο Εμμανουηλίδη και στην Οικονομική Διευθύντρια Ευαγγελία Σταυροπούλου, ως ένδειξη αναγνώρισης και ευχαριστιών σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου για τις συνεχείς προσπάθειες αντιμετώπισης της πανδημίας. «Mε μεγάλη μας χαρά προσφέρουμε αυτά τα είδη, καθώς θεωρούμε σημαντικό, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, ο καθένας να βοηθά και να στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί», ανέφερε κατά την παράδοση του υλικού ο κ. Κουριαννίδης.

Ο γενικός διευθυντής του Νοσοκομείου ευχαρίστησε θερμά για την πρωτοβουλία συμπαράστασης και τόνισε ότι κάθε δωρεά αποτελεί ένδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης, αλλά και απόδειξη στήριξης προς  το Νοσοκομείο, που έχει αυξημένες ανάγκες, λόγω της πανδημίας, και κυρίως προς όλο το προσωπικό που βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ