Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΪΒΑΖ: ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ

Οι αρχές εξετάζουν τις δημοσιεύσεις του δημοσιογράφου στο μπλογκ του - Γνωρίζουν ποιο είναι το πρόσωπο που απειλούσε τον Καραϊβάζ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αρχών για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, την περασμένη Παρασκευή, στον Άλιμο.

Οι αρχές, μεταξύ άλλων, εξετάζουν τις δημοσιεύσεις του δημοσιογράφου στην ιστοσελίδα bloko.gr, εξετάζοντας  εάν μπορούν να αποκαλύψουν στοιχεία σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας. Ένα τέτοιο κείμενο θεωρείται ότι είχε γράψει στις 3 Ιουνίου του 2020, όπως αναφέρει το Mega. «Κατόπιν όλων αυτών, επιδίωξα και πέτυχα συνάντηση με την καρδιά της κοιτίδας, άτομο από το οποίο πολύ πρόσφατα είχε δεχτεί τηλεφωνικά έμμεσες προειδοποιήσεις απειλητικού περιεχομένου, αναφορικά με τα δημοσιεύματα για την διαπλοκή του (όνομα) με όλο το επιφανές συνονθύλευμα για το οποίο πολλάκις έχουμε γράψει» είχε γράψει ο Γιώργος Καραϊβάζ.

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Η αστυνομία γνωρίζει πρόσωπο που απειλούσε τον δημοσιογράφο

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Mega, οι αρχές γνωρίζουν ποιο είναι το πρόσωπο που απειλούσε τον Καραϊβάζ. Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η αστυνομία ταυτοποίησε το συγκεκριμένο πρόσωπο, που είχε απειλήσει τόσο τον δημοσιογράφο όσο και αστυνομικό. Φέρεται να πρόκειται για πρόσωπο που δεν είχε αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα και οι αστυνομικοί το πληροφορήθηκαν μετά από επικοινωνίες με συναδέλφους του ή με άλλα πρόσωπα, εξετάζοντας την υπόθεση του 2016.

Το ζητούμενο πλέον, είναι οι αρχές να απαντήσουν στο εάν το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει σχέση με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ