Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021
x

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΪΒΑΖ: ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ

Οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου εκτιμάται ως πολύ πιθανό να είναι επαγγελματίες που προέρχονται από γραφείο ενοικιάσεων εκτελεστών από το εξωτερικό.

Τρία έως τέσσερα βίντεο από την προσέγγιση και διαφυγή των δολοφόνων του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μέρος της διαδρομής που ακολούθησαν οι δράστες του εγκλήματος έχει χαρτογραφηθεί από την ασφάλεια η οποία επιχειρεί να επεκτείνει την ακτίνα κίνησής της αναζητώντας επιπλέον βιντεοληπτικό υλικό.

Η έρευνα των αρχών επικεντρώνονται σε κάθε περίπτωση και στην αναζήτηση μαρτυριών και την εύρεση του σκούτερ μάρκας «Beverly», σκούρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η ασφάλεια φαίνεται να έχει στην κατοχή της υλικό που καταγράφει τους δράστες λίγο πριν την αλλαγή οχήματος διαφυγής με τις έρευνες να εστιάζονται στην εύρεση επιπρόσθετου υλικού προκειμένου να εντοπιστεί το δεύτερο όχημα που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε, πιθανότερο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε άλλος συνεργός.

Σύμφωνα με στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, οι δολοφόνοι του δημοσιογράφου εκτιμάται ως πολύ πιθανό να είναι επαγγελματίες οι οποίοι προέρχονται από γραφείο ενοικιάσεων εκτελεστών από το εξωτερικό.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ