Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021
x

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΡΑΪΒΑΖ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Νέο βίντεο και φωτογραφικό υλικό αποκαλύπτουν τους δύο δράστες της δολοφονίας του αστυνομικού συντάκτη - Ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους

Νέο βίντεο και φωτογραφικό υλικό αποκαλύπτουν τους δυο δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Τα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας καταγράφουν τους εκτελεστές, μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

 

Στο μεταξύ, νέα δεδομένα προκύπτουν μέσα από τις αναλύσεις των βίντεο από κάμερες της περιοχής που έχουν στη διάθεση τους οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών για τη δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτει το protothema.gr, ο οδηγός του μαύρου Beverly έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Είναι μικρόσωμος, φοράει λευκό κράνος με φιμέ τζάμι, μαύρο μπουφάν, τζίν παντελόνι και σκούρα παπούτσια.

Ο συνεπιβάτης και εκτελεστής του δημοσιογράφου, είναι σωματώδης με ιδιαίτερα γυμνασμένα πόδια, μπλέ σκούρο στρατιωτικό παντελόνι, χακί μπουφάν με κουκούλα, σκουρόχρωμα παπούτσια, μαύρο σκούφο και μαύρη μάσκα για τον κορωνοϊό. Στο σημείο έφθασαν δέκα λεπτά πριν τον δημοσιογράφο και περίμεναν να παρκάρει το αυτοκίνητο για να κατέβει και να τον εκτελέσουν.

Διαβάστε: Αυτό είναι το προφίλ των εκτελεστών του Καραϊβάζ - Τον περίμεναν 10 λεπτά

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι υπήρχε μια δεύτερη ομάδα που παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο και ενημέρωνε τους εκτελεστές για το δρομολόγιο που ακολουθεί.

Στο μαύρο τζιπ του Γιώργου Καραιβάζ δεν φαίνεται να είχε τοποθετηθεί σύστημα GPS, ενώ δεν έχει εντοπιστεί και το μαύρο Beverly που το ντουέτο των δολοφόνων χρησιμοποίησαν για την εκτέλεση του. Δεν αποκλείουν, είτε να το έχουν αφήσει σε κάποιο σημείο και να μην έχει εντοπιστεί, είτε να είναι ιδιόκτητο ακόμη και να το έχουν ενοικιάσει.

 A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ