Πέμπτη 6 Μαΐου 2021
x

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

H Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του δήμου Θεσσαλονίκης και ο ΟΒΡΕΠΟΜ θα προβάλλουν την εβδομαδιαία παιδική εκπομπή «Τα παραμύθια του Σαββάτου».

Νέες πρωτοβουλίες με επίκεντρο τα παιδιά αναλαμβάνουν η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του δήμου Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Βρεφικής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (ΟΒΡΕΠΟΜ).

Συνεχίζοντας τις δράσεις τους, έχουν προετοιμάσει την εβδομαδιαία εκπομπή «Τα παραμύθια του Σαββάτου», που θα προβάλλεται μέσα από το κανάλι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης στο YouTube.

«Η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του δήμου Θεσσαλονίκης και ο ΟΒΡΕΠΟΜ, αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γονείς και παιδιά εξαιτίας του πολύμηνου εγκλεισμού στο σπίτι, που προκλήθηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, και θέτοντας ως κύρια προτεραιότητα τη διαπαιδαγώγηση αλλά και την ψυχαγωγία τους, έχουν ετοιμάσει μια σειρά εκπομπών με αφηγήσεις παραμυθιών», εξηγεί ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ιακώβου.

Σε αυτό το πλαίσιο, κάθε Σάββατο στις 11.00 το πρωί, μέσα από το κανάλι των Παιδικών Σταθμών θα προβάλλονται βίντεο με αφηγήσεις παραμυθιών από συγγραφείς, βρεφονηπιοκόμους αλλά και νηπιαγωγούς των Παιδικών Σταθμών του δήμου Θεσσαλονίκης.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθούν την εβδομαδιαία εκπομπή, μπορούν να εγγραφούν στο κανάλι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης στο ΥοuΤube ή να επισκεφθούν την αντίστοιχη σελίδα στο facebook. Τον σχεδιασμό και τον συντονισμό των εκπομπών έχει αναλάβει η δημοσιογράφος και μέλος του ΔΣ του ΟΒΡΕΠΟΜ Ευαγγελία Τζιάκα.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCe7rtRI70WOyUpJLNLSOopg
Παιδικοί Σταθμοί Facebook: https://bit.ly/39uLQ4z
ΟΒΡΕΠΟΜ  Facebook: https://bit.ly/3ualTiu
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ