Σάββατο 15 Μαΐου 2021
x

ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ: ΝΕΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΕ RAPID TEST ΣΤΙΣ 13, 15, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ανακοινώθηκαν από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, 3 νέες προγραμματισμένες δράσεις για πεζούς, στην εβδομάδα που ακολουθεί.

Ο Δήμος Παύλου Μελά ευχαριστεί τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ που ενισχύουν την πρόληψη και προαγωγή της υγείας των κατοίκων με τη διενέργεια 6.300 δωρεάν rapid test για COVID -19, σε 28 μαζικές διοργανώσεις, στις ΔΕ Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας μέσα στο 2021.

Σε συνέχεια των δειγματοληπτικών ελέγχων περιορισμού της διασποράς του ιού, που πραγματοποιούνται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας με την υποστήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Παύλου Μελά, ανακοινώνονται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, 3 νέες προγραμματισμένες δράσεις για πεζούς, στην εβδομάδα που ακολουθεί.

Το αναλυτικό πρόγραμμα

➢ Τρίτη 13/4: πάρκο Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Ηλιούπολη

➢ Πέμπτη 15/4: πάρκο θερινού κινηματογράφου Τζένη Καρέζη, Πολίχνη

➢ Παρασκευή 16/4: πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, είσοδος απέναντι από το Δημαρχείο

Ώρες 10.00-14.30

Την ομαλή διεξαγωγή των ελέγχων και την αποφυγή συνωστισμού, διασφαλίζει η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Παύλου Μελά.

Οι εξεταζόμενες/εξεταζόμενοι, θα πρέπει κατά τη μετακίνησή τους να στείλουν μήνυμα (sms) για μετακίνηση 1 στο 13033 και να φέρουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Τα αποτελέσματα θα τους γνωστοποιούνται εντός λίγων ωρών, μέσω sms.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ