Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021
x

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Βασίλης Καρακότας και η Δήμητρα Γισδάκη «τραγούδησαν την Ευτυχία» με τη συνοδεία εκλεκτών μουσικών - Στην σκηνή εμφανίστηκε κι ο Σταύρος Φωτιάδης

Κάτοικοι και επισκέπτες της Νέας Φιλαδέλφειας του δήμου Ωραιοκάστρου μπόρεσαν να απολαύσουν εχθές το βράδυ ένα αφιέρωμα στο έργο της λαϊκής στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, στο πλαίσιο του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2021».

Ο Βασίλης Καρακότας και η Δήμητρα Γισδάκη «τραγούδησαν την Ευτυχία» με τη συνοδεία εκλεκτών μουσικών, ενώ στη σκηνή εμφανίστηκε και ο λαϊκός τραγουδιστής, Σταύρος Φωτιάδης, ο οποίος ζει στο Ωραιόκαστρο. Ερμήνευσε τραγούδια της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και το κοινό τραγούδησε μαζί του.

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού κέρδισαν οι νέες και οι νέοι - μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων», που παρουσίασαν χορευτικό πρόγραμμα.

Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας, Νίκος Γιαϊλατζόγλου και ο προϊστάμενος του ιερού ναού Αγίου Παντελεήμονα Νέας Φιλαδέλφειας, π. Κυριάκος Φωτιάδης. Στη συνέχεια η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, παρουσίασε τους καλλιτέχνες και ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί η συναυλία. Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ωραιοκάστρου, Δημήτρης Καρασαββίδης, μετέφερε τις ευχές του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, αναφέροντας πως ήταν απαραίτητο να μεταβεί εκτάκτως στην Αθήνα, προκειμένου να δρομολογηθεί η εκτέλεση έργων για να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν στην περιοχή από τις έντονες βροχοπτώσεις του περασμένου Ιουνίου.

Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» διοργανώνεται από τον δήμο Ωραιοκάστρου με την ευγενική υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων», της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας «Ο Μέγας Αλέξανδρος», της Μορφωτικής Πολιτιστικής Κίνησης Νέων Μελισσοχωρίου, της ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου και της εταιρείας «Giant Security».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ