Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΝΕΟΙ ΥΠΟΓΕΙΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ

Ο δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Ταχματζίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ολοκλήρωση του έργου - Δείτε σε ποια σημεία τοποθετήθηκαν οι κάδοι

Νέους υπόγειους κάδους τοποθέτησε σήμερα ο δήμος Λαγκαδά για την βελτίωση και αναβάθμιση του αστικού τοπίου.

Συγκεκριμένα, οι κάδοι τοποθετήθηκαν και βρίσκονται σε λειτουργία σε έξι σημεία της πόλης, τα οποία επιλέχθηκαν λόγω μεγάλου όγκου απορριμμάτων και ύπαρξης καταστημάτων. Τα σημεία είναι τα εξής:
-Στην Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά
-Στο Πάρκο ΟΑΕΔ
-Έναντι 1ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά
-Επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου
-Επί της οδού Λουτρών , έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Λαγκαδά
-Επί της οδού Ματαπά

Ο δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Ταχματζίδης εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το έργο τόνισε ότι «με το έργο αυτό καταφέραμε να δώσουμε λύση στο χρόνιο πρόβλημα της καθαριότητας του κέντρου του Λαγκαδά, το οποίο για καιρό απασχολούσε δημότες και επιχειρήσεις. Επίσης, καταφέραμε για το κόστος του έργου αυτού , να μην επιβαρύνουμε εξ ολοκλήρου τον προϋπολογισμό του δήμου αλλά να χρηματοδοτηθεί κατά 80% από το Πράσινο Ταμείο και 20% από τον δήμο.

Ταυτόχρονα, ο δήμαρχος πρόσθεσε ότι στόχος της δράσης και γνώμονας των ενεργειών της διοίκησης του δήμου είναι να βελτιωθεί η καθημερινότητα του δημότη.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χαράλαμπος Αϊβαζίδης δήλωσε ότι «η υλοποίηση του έργου αποτελεί τμήμα του γενικότερου πλάνου της διοίκησης του δήμου μας για τη συνολική αναβάθμιση των υποδομών του τόπου μας, ώστε αυτές να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου δήμου. Απευθύνω θερμή παράκληση προς τους συνδημότες μας οι νέοι κάδοι να προστατευθούν από ζημιές και φθορές. Ας επιδεικνύουμε κοινωνική υπευθυνότητα και ας συμβάλλουμε όλοι για έναν καθαρό δήμο Λαγκαδά».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ