Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022
x

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ OPEN MALL

Στην εκδήλωση θα γίνει ενημέρωση των καταστηματαρχών για τις τελικές προτάσεις σε ό,τι αφορά τις επεμβάσεις στις όψεις και τον εξωτερικό τους χώρο.

Eνημερωτική εκδήλωση για την πορεία υλοποίησης του έργου «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Καλαμαριάς» διοργανώνουν ο δήμος Καλαμαριάς σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00, στο Θέατρο Μελίνα Μερκούρη (Μεταμορφώσεως 7-9).

Στην εκδήλωση θα γίνει ενημέρωση των καταστηματαρχών για τις τελικές προτάσεις σε ό,τι αφορά τις επεμβάσεις στις όψεις και τον εξωτερικό χώρο των καταστημάτων, το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, ενώ θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα και προβληματισμούς των καταστηματαρχών.

«Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τονώσουμε την οικονομική δραστηριότητα των εμπόρων της Καλαμαριάς. Το Open mall θα συμβάλλει αποφασιστικά προς αυτήν την κατεύθυνση. Θεωρώ ότι έχουμε ξεκινήσει μια δυνατή συνεργασία μαζί τους, που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να αποφέρει» δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Η Δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομίας 2014 -2020», στοχεύει στην δημιουργία και την ανάδειξη μιας ενιαίας εμπορικής ταυτότητας, καθώς επίσης και στην  ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας του εμπορικού κέντρου της Καλαμαριάς και την.

Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ