Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021
x

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ Η ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

Τα χρώματα και τα αρώματα που αναδεικνύονται από τα λουλούδια θα δώσουν έναν τόνο αισιοδοξίας στη ζωή μας, σύμφωνα με τον κ. Δαρδαμανέλη.

Με όμορφα χρώματα και ευωδιές θα γεμίσει η πλαζ Αρετσούς, καθώς θα φιλοξενήσει την 33η Ανθοκομική Έκθεση, από τις 21 έως και τις 30 Μαΐου.

Η πανδημία έκλεισε τις πύλες της Ανθοκομικής για ένα χρόνο, όμως ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης και η δημοτική Εμπορική και Τουριστική Επιχείρηση Καλαμαριάς (ΔΕΤΕΚ) ήταν αποφασισμένοι να αλλάξουν το σκηνικό. Με αίτημα που κατέθεσαν στην επιτροπή λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας, πήραν την έγκριση και οι προετοιμασίες ξεκίνησαν, όπως επισημαίνεται. 

«Πιστεύω ότι η ανθοκομική είναι μία έκθεση, που πραγματικά ο κόσμος την έχει πολύ μεγάλη ανάγκη. Βιώσαμε όλοι έναν πολύ δύσκολο χειμώνα. Τα χρώματα και τα αρώματα που αναδεικνύονται από τα λουλούδια θα δώσουν έναν τόνο αισιοδοξίας στη ζωή μας και  σίγουρα  θα τονώσουν και τους επαγγελματίες, τους οποίους οφείλουμε να στηρίξουμε», δήλωσε ο κ. Δαρδαμανέλης.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για την Covid, δημιουργώντας μία είσοδο και μία έξοδο, για την κυκλοφορία των επισκεπτών, φορώντας μάσκες και έχοντας διαθέσιμα αντισηπτικά παντού, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία, να κάνουν την βόλτα τους ανάμεσα στα λουλούδια και να προμηθευτούν ότι χρειάζονται ώστε να φτιάξουν όμορφα τα μπαλκόνια τους και να υποδεχτούν με άλλη διάθεση το καλοκαίρι, καταλήγει η ανακοίνωση του δήμου.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ