Τρίτη 3 Αυγούστου 2021
x

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΕΡΒΑ - ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ

Ο Κ. Ζέρβας επανεπιβεβαίωσε το αμείωτο ενδιαφέρον του δήμου και τη βούλησή του να συνδράμει με κάθε τρόπο στην υλοποίηση του έργου

Η ανέγερση του Μουσείου Ολοκαυτώματος βρέθηκε στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον δήμο Θεσσαλονίκης παρουσία του δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα και του τεχνικού του συμβούλου Δημήτρη Μήτρου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες και στελέχη των εταιρειών που έχουν αναλάβει το project management του έργου.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας επανεπιβεβαίωσε το αμείωτο ενδιαφέρον του δήμου Θεσσαλονίκης και τη βούλησή του να συνδράμει με κάθε τρόπο στην υλοποίηση του μεγάλου αυτού έργου υπερτοπικού χαρακτήρα.

«Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Πικραμμένο ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, να επιτευχθεί ο βέλτιστος δυνατός συντονισμός των εμπλεκόμενων φορέων και το έργο να μπει σε τροχιά υλοποίησης» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνάντηση εργασίας ακολούθησε εκτενής διάλογος και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ μηχανικών και νομικών επιστημόνων που εμπλέκονται στο έργο. Στο επίκεντρο τέθηκαν πολεοδομικά και ιδιοκτησιακά ζητήματα που αφορούν στην περιοχή ανέγερσης του Μουσείου Ολοκαυτώματος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ