Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021
x

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ 7.000 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 2 της ΔΕΘ και η ταυτοποίηση των στοιχείων των περίπου 7.000 δικαιούχων θα γίνει ανά Δημοτική Κοινότητα.

Διανομή νωπών προϊόντων- ειδών ψυγείου (κρέας βόειο, χοιρινό, κοτόπουλο, τυρί φέτα, κασέρι) καθώς και ειδών παντοπωλείου (λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, ζάχαρη) για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ έχει προγραμματίσει ο δήμος Θεσσαλονίκης, στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2020, από ώρα 8:30 έως 14:00.

Συγκεκριμένα:

28/09/2020:  Διανομή στους δικαιούχους της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας.

29/09/2020: Διανομή  στους δικαιούχους της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

30/09/2020:  Διανομή στους δικαιούχους της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο 2 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και η ταυτοποίηση των στοιχείων των περίπου 7.000 δικαιούχων θα γίνει ανά Δημοτική Κοινότητα, με τη χρήση tablet.

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής έγκαιρα (τουλάχιστον 2 μέρες νωρίτερα).

Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

Οι δικαιούχοι που θα ειδοποιηθούν θα πρέπει να προσκομίσουν:

την εγκριτική απόφαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης(ΚΕΑ)
τον Α.Μ.Κ.Α.
την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).

Επίσης οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καροτσάκι λόγω του βάρους των προϊόντων.

Δικαιούχοι της διανομής είναι όσοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) έως τις  31/07/2020 έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής  Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Συνιστάται  στους προσερχόμενους- προσερχόμενες  να μη υπάρχει συνωστισμός για αποφυγή μετάδοσης οποιαδήποτε αναπνευστικής λοίμωξης με τήρηση των ωρών προσέλευσης που γνωστοποιείται με γραπτό μήνυμα.

Συνιστάται η χρήση μάσκας και η εφαρμογή των μέτρων για προάσπιση της δημόσιας υγείας με την τήρηση  των αποστάσεων  στην ειδική σήμανση στους χώρους αναμονής και παραλαβής του περιπτέρου της ΔΕΘ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ