Σάββατο 31 Ιουλίου 2021
x

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής αποκλειστικά με όχημα.

Διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής θα πραγματοποιήσει η Περιφερειακή Ενότητα  Κοζάνης ΠΔΜ ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ που έχει συσταθεί για την Π.Ε. Κοζάνης σε συνεργασία με τους δήμους Βοΐου, Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων και Βελβεντού, στο πλαίσιο  υλοποίησης του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ 2018-2019».

Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν :
    • Για το Δήμο Βοΐου την Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου
    • Για το Δήμο Κοζάνης τη Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου
    • Για το Δήμο Εορδαίας τη Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου
    • Για το Δήμο Σερβίων και το Δήμο Βελβεντού την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής αποκλειστικά με όχημα ( μέθοδος  drive through) ακολουθώντας τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου με στόχο την αποφυγή συνωστισμού και την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.  
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ