Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
x

ΔΑΡΔΑΜΑΝΕΛΗΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΜΠΑΚΟΓΛΙΔΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ Β' ΓΥΡΟ

«Στον δεύτερο γύρο θα οδηγηθούμε στην ανατροπή και στην επανεκκίνηση της πόλης μας!», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς.

Αισιόδοξος για την δεύτερη Κυριακή εμφανίζεται ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη όπου έχει να αντιμετωπίσει τον νυν δήμαρχο Θεοδόση Μπακογλίδη μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων (δείτε εδώ).

«Το σημερινό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών στην Καλαμαριά σηματοδοτεί την πορεία προς την ανανέωση και την επανεκκίνηση της πόλης. Οι δημότες της Καλαμαριάς δήλωσαν ξεκάθαρα με την ψήφο τους ότι επιθυμούν την αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου, η οποία κρατάει το τιμόνι περίπου σαράντα χρόνια», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της «Γενιάς Δημιουργίας».

Σύμφωνα με την πλευρά Δαρδαμανέλη, ο Θεοδόσης Μπακογλίδης υπέστη σημαντικότατες απώλειες σε σχέση με το ποσοστό που είχε λάβει στον πρώτο γύρο των προηγούμενων εκλογών, περιοριζόμενος στο 35%.

«Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης και η «Γενιά Δημιουργίας» έλαβαν ποσοστό 24%. Ένα ποσοστό που προμηνύει πιθανή ανατροπή στον δεύτερο γύρο. Με βάση την εικόνα των προηγούμενων εκλογών (όταν ο τότε φιναλίστ Μανόλης Λαμτζίδης είχε αυξήσει το ποσοστό του στον δεύτερο γύρο περισσότερο από 15%), φαίνεται ότι οι συσχετισμοί που θα δημιουργηθούν μπορούν να οδηγήσουν στην επικράτηση του Γιάννη Δαρδαμανέλη και στην αλλαγή σελίδας στη διοίκηση του Δήμου Καλαμαριάς», υποστηρίζει η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου.

«Ευχαριστούμε τους συνδημότες μας για το σημερινό αποτέλεσμα. Μας γεμίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα! Δήλωσαν με την ψήφο τους ότι θέλουν την αξιοκρατία και την πρόοδο της Καλαμαριάς μας! Με την ψήφο τους στον δεύτερο γύρο θα οδηγηθούμε στην ανατροπή και στην επανεκκίνηση της πόλης μας!», δήλωσε ο Γιάννης Δαρδαμανέλης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ