Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021
x

Δ. ΘΕΡΜΗΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 και τα αποτελέσματα θα ληφθούν υπόψη στον τελικό σχεδιασμό του δικτύου.

Ηλεκτρονική διαβούλευση για την καταγραφή των απόψεων φορέων και πολιτών τόσο σχετικά με την ηλεκτροκίνηση, όσο και με την χωροθέτηση των σημείων επαναφόρτισης Ηλεκτρονικών Οχημάτων εντός των ορίων του δήμου Θέρμης πραγματοποιείται από τον δήμο καθώς συγκαταλέγεται μεταξύ των 254 δήμων της χώρας οι οποίοι εντάχθηκαν προς χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο για την εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.).

Σκοπός είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και χρηστικού δικτύου ικανού να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τόσο των κατοίκων, όσο και των επισκεπτών της περιοχής.

Ως «Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)» ορίζεται το πρόγραμμα χωροθέτησης δημοσίως προσβάσιμων σημείων επαναφόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων κανονικής ισχύος (ήτοι AC ή DC συσκευές ισχύος 3,7 kW έως 22 kW) ή υψηλής ισχύος (AC ή DC συσκευές ισχύος >22kW), καθώς και θέσεων στάθμευσης Ηλεκτρικών Οχημάτων, που εκπονείται από τους δήμους εντός των διοικητικών τους ορίων.

Τα αποτελέσματα της διαβούλευσης θα ληφθούν υπόψη στον τελικό σχεδιασμό του δικτύου των σημείων επαναφόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων εντός των ορίων του δήμου Θέρμης.

Για συμμετοχή στη διαβούλευση οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν τον σύνδεσμο:

https://forms.gle/LJkKQEbfHWzyB4Bu9

Για τον σχετικό χάρτη: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1i7Ljv5j5yMXYfmi9tLfKBzz3pEAz5P50&usp=sharing

Ο δήμος Θέρμης καλεί όλους τους πολίτες να εκφράσους τις απόψεις και τα σχόλιά τους καθώς με αυτό τον τρόπο όλοι μαζί συν-σχεδιάζουμε το μέλλον του τόπους μας.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ