Τρίτη 17 Μαΐου 2022
x

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ: «Η ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑ»

«Μετά από αυτό το μικρό χρονικό διάστημα η θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτηρίου ανακτήθηκε σταδιακά και το σχολείο λειτούργησε κανονικά»

Δεν αντικατοπτρίζουν, «σε καμία περίπτωση», την πραγματική κατάσταση οι εικόνες με τους μαθητές να πηγαίνουν με κουβέρτες στο Γυμνάσιο - Λύκειο Σκουτάρεως, τονίζει σε σχετική του δήλωση ο δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Ο δήμαρχος σημειώνει πως η θέρμανση στο σχολείο λειτουργούσε κανονικά και ότι το μοναδικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε εξαιτίας βλάβης στον καυστήρα στο συγκεκριμένο σχολείο αποκαταστάθηκε μέσα σε μία μόλις ώρα.

Διαβάστε σχετικά - Σέρρες: Με κουβέρτες οι μαθητές στο Γυμνάσιο-Λύκειο Σκουτάρεως (φωτο)

«Όπως επιβεβαιώνουν οι Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Σερρών, καμία αναφορά δεν υπάρχει για πρόβλημα θέρμανσης των σχολικών μονάδων μας και τα μαθήματα γίνονται κανονικά όλο αυτό το διάστημα σε όλα τα σχολεία του δήμου Σερρών», αναφέρει ο κ. Χρυσάφης.

Ολόκληρη η δήλωση:

Οι υπηρεσίες του δήμου Σερρών και οι Σχολικές Επιτροπές στηρίζουν το έργο των σχολείων και παρέχουν όλα τα αναγκαία υλικά και μέσα για την απρόσκοπτη λειτουργία τους.  

Οι εικόνες με μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Σκουτάρεως να προσέρχονται την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στο σχολείο τους με κουβέρτες λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική κατάσταση, καθώς η θέρμανση στο σχολείο λειτουργούσε κανονικά.

Το μοναδικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε εξαιτίας βλάβης στον καυστήρα στο συγκεκριμένο σχολείο, το πρωί της Τετάρτης 26ης Ιανουαρίου, αποκαταστάθηκε μέσα σε μία μόλις ώρα!

Μετά από αυτό το μικρό χρονικό διάστημα η θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτηρίου ανακτήθηκε σταδιακά και το σχολείο λειτούργησε κανονικά.

Όπως επιβεβαιώνουν οι Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Σερρών, καμία αναφορά δεν υπάρχει για πρόβλημα θέρμανσης των σχολικών μονάδων μας και τα μαθήματα γίνονται κανονικά όλο αυτό το διάστημα σε όλα τα σχολεία του δήμου Σερρών.

Καλό θα είναι όλα τα «ρεπορτάζ» να διασταυρώνονται γιατί η αλήθεια πάντα υπερισχύει!
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ