Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021
x

Δ. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ BEACH VOLLEY ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ

Ο δήμος σε συνεργασία με το «North Area Beach Volley Circuit», ανακοινώνουν την έναρξη του φετινού Circuit στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο.

Σε γήπεδο beach volley μετατρέπεται το Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου και οι δημότες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν για τρεις ημέρες καρφιά, εντυπωσιακά σερβίς, μπλοκ και εκπληκτικές άμυνες στην καυτή άμμο από ομάδες γυναικών και ανδρών από όλη την Ελλάδα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανκοίνωση.

Ειδικότερα, ο δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το «North Area Beach Volley Circuit», ανακοινώνουν την έναρξη του φετινού Circuit στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο, που θα διεξαχθεί από τις 25 ως και τις 27 Ιουνίου 2021.

«Με πρωτότυπες και υψηλού επιπέδου αθλητικές εκδηλώσεις κάνουμε βήματα επιστροφής προς την κανονικότητα μετά από έναν δύσκολο χειμώνα λόγω του Covid-19. Οι δημότες μας για πρώτη φορά θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αγώνες beach volley στον τόπο τους, αφού φέρνουμε άρωμα θάλασσας στο βουνό!», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.  

«Μετατρέπουμε το Κονταξοπούλειο σε γήπεδο beach volley και προσκαλούμε τους δημότες να παρακολουθήσουν τους αγώνες, στους οποίους θα συμμετέχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα. Η διοργάνωση θα γίνει με την τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον Covid-19», αναφέρει ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ωραιοκάστρου (ΔΟΠΠΑΩ), Άγγελος Πανούσης.

Οι αγώνες

Οι αγώνες, που υπάγονται στην κατηγορία «OPEN», θα αρχίσουν την Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, στις 9 το πρωί με τους αγώνες πρόκρισης, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 17.30, θα αρχίσει το κυρίως ταμπλό. Στο κυρίως ταμπλό θα συμμετέχουν 12 ομάδες ανδρών και 8 ομάδες γυναικών από όλη την Ελλάδα.

Το Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021, τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 09.30 και για όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ θα έχει και δύο βραδινά παιχνίδια στις 21.15 και στις 22.00.

Την Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021, οι αγώνες αρχίζουν στις 10.30. Οι ημιτελικοί γυναικών θα διεξαχθούν στις 16.00, ενώ οι ημιτελικοί ανδρών στις 17.30. Στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί ο Τελικός Γυναικών και στις 20.00 ο Τελικός Ανδρών.

Στις 21.00 θα γίνουν οι απονομές στους νικητές και στους δεύτερους του τουρνουά.

Η διοργάνωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ