Κυριακή 14 Αυγούστου 2022
x

Δ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΥ ΜΕ ΧΑΡΙΣΤΕΑ

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα θέματα ψηφιακής διακυβέρνησης και η ακόμη πιο στενή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας

Τον δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό επισκέφθηκε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Άγγελος Χαριστέας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα θέματα ψηφιακής διακυβέρνησης και η ακόμη πιο στενή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας σε ζητήματα ψηφιακής πολιτικής, με στόχο τη σταδιακή μετατροπή του Δήμου σε μια έξυπνη πόλη προς όφελος των πολιτών.

«Κατεύθυνση στην οποία ήδη ο Δήμος μας κινείται, έχοντας πετύχει χρηματοδότηση 3 εκ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για την υλοποίηση του προγράμματος Smart City, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη και η υλοποίηση του προγράμματος «έξυπνες στάσεις» μέσω του «Φιλόδημος»», αναφέρει ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Από τη συζήτηση, σύμφωνα με τον δήμαρχο, «δεν μπορούσαν να λείπουν οι αναφορές και στις ένδοξες μέρες του EURO της Πορτογαλίας, όπου η χώρα μας έγραψε μια από τις πιο ωραίες ποδοσφαιρικές ιστορίες, με πρωταγωνιστή και ήρωα τον ίδιο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ