Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022
x

ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Μιλώντας για τη Φώφη Γεννηματά ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι «είναι πια ένα σύμβολο αξιοπρέπειας και ήθους, γενναιότητας και τόλμης».

«Τα δεδομένα αλλάζουν, οδηγός μας είναι η ανθρωπιά που μας έδειξε η Φώφη Γεννηματά, καθώς η πολιτική γίνεται για τους ανθρώπους», τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8.

«Τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να συζητήσουμε λίγο πιο νηφάλια. Όσα ζήσαμε είναι γεγονότα, είναι δεδομένα τα οποία μας επηρεάζουν. Θα κουβεντιάσουμε όλοι οι συνυποψήφιοι και με τη βάση, για να δούμε τι ακριβώς πρέπει και μπορούμε να κάνουμε, για να εγγυηθούμε την ενότητα και την προοπτικής της παράταξης. Όταν έρθει η ώρα να μιλήσουμε για την πολιτική, θα μιλήσω κι εγώ καθαρά», υπογράμμισε ο ίδιος. Πρόσθεσε ότι «η προοπτική και η ενότητα της παράταξης είναι κάτι σημαντικό, αλλά η σκέψη όλων μας είναι αυτή τη στιγμή στους ανθρώπους της Φώφης Γεννηματά που πενθούν».

Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη, η απώλεια της Φώφης Γεννηματά συγκλόνισε όλη την κοινωνία, όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. «Ήταν η ανθρώπινη πλευρά της πολιτικής, ένας άνθρωπος που γέμισε με συναισθήματα και την πολιτική. Είχε μέσα της την έγνοια του καθήκοντος τη σημασία της προσφοράς. Είχε ιδανικά και αξίες, δεν λύγισε μπροστά σε τίποτα και αυτό που αξίζει να έχουμε στο μυαλό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι πια ένα σύμβολο αξιοπρέπειας και ήθους, γενναιότητας και τόλμης. Ένα σύμβολο αξιοσύνης. Μπήκε μπροστά όταν πολλές μάχες φαίνονταν χαμένες και κατάφερε να πάρει πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Ξεπερνούσε με το χαμόγελο, την αισιοδοξία και τη δύναμή της, την αμφισβήτηση και την άδικη κριτική που της γινόταν. Αυτή είναι η παρακαταθήκη για την ενότητα, την ανανέωση και τη διεύρυνση της παράταξης. Είχε πάντα στο μυαλό της τη μεγάλη εικόνα», πρόσθεσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ