Δευτέρα 16 Μαΐου 2022
x

ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ Ή ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ - «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ»

Ο Παύλος Χρηστίδης ανέφερε πως και με τους δύο διεκδικητές της ηγεσίας έχει συμπορευθεί πολλά χρόνια τώρα και θα συμπορευθεί και όλα τα επόμενα.

Την πρόθεσή του να μιλήσει σήμερα με σαφή τρόπο και σε πολιτικό πλαίσιο για το δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον Κίνημα Αλλαγής εξέφρασε ο Παύλος Χρηστίδης.

Στο ερώτημα εάν θα στηρίξει τον Νίκο Ανδρουλάκη ή τον Γιώργο Παπαδρέου, απάντησε ότι «ζούμε στο 2021 και ο κόσμος δεν περιμένει από κανέναν να καθοδηγήσει την ψήφο του», σημείωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν περιμένουν οι πολίτες από εμένα, δεν ζούμε στη δεκαετία του 60 και ως κομματάρχης εγώ να βγω και να δίνω γραμμές. Αυτό είναι κάτι πολύ μακριά από εμένα», είπε ο κ. Χρηστίδης και πρόσθεσε ότι η ψήφος είναι μυστική.

Πρόσθεσε ότι και με τους δύο διεκδικητές της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ έχει συμπορευθεί πολλά χρόνια τώρα και θα συμπορευθεί και όλα τα επόμενα και πως είχε επικοινωνία και με τους δύο.

Χαρακτήρισε αυτονόητη τη διεξαγωγή δεύτερου γύρου εσωκομματικών εκλογών λέγοντας ότι είναι δημοκρατική και θεσμική διαδικασία.

Κάλεσε όσους ψήφισαν στον πρώτο γύρο να έρθουν και στον δεύτερο καθώς η υψηλή συμμετοχή είναι εγγυητής για την επόμενη ημέρα, για μια παράταξη μεγάλη που θα ανακτήσει τον πρωταγωνιστικό του χαρακτήρα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ