Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
x

ΧΡΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ EMPHASIS DIGIWORLD

Χρυσό βραβείο για τη συνέργεια με την εταιρεία Emphasis DigiWorld έλαβε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο πλαίσιο των Ε-volution awards

Η εταιρεία Μασούτης διακρίθηκε με Χρυσό Βραβείο στο πλαίσιο των Ε-volution awards για την ιδιαίτερα επιτυχημένη συνέργεια με την εταιρεία Emphasis DigiWorld, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ. Στόχος ήταν, μέσω της συνέργειας, να προωθηθεί άμεσα, ουσιαστικά και αποτελεσματικά ο ψηφιακός μετασχηματισμός της εταιρείας, να δημιουργηθούν εργαλεία που συμβάλουν στη βελτίωση της επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας και φυσικά, πάνω απ’ όλα να βελτιωθεί η αγοραστική εμπειρία του πελάτη, σημειώνεται.

Η εταιρεία Μασούτης, συνεχίζει η ενημέρωση, κινήθηκε άμεσα προκειμένου να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις που δημιούργησε η πανδημία. Η συνέργεια με την Emphasis DigiWorld δημιούργησε το πλαίσιο και έφερε τα εργαλεία για την καλύτερη δυνατή διαχείριση-ενημέρωση της διαδικασίας αποστολής-παράδοσης των online παραγγελιών, τονίζει η Μασούτης.

Η καινοτόμα εφαρμογή για την Αυτοματοποίηση της Εξυπηρέτησης των Online Παραγγελιών είχε ως κύρια χαρακτηριστικά:

- Ακριβή δρομολόγηση με βάση τόσο κυκλοφοριακά δεδομένα πραγματικού χρόνου όσο και ιστορικά δεδομένα
- Έγκαιρη ενημέρωση των πελατών για την άφιξη της παραγγελίας του
- Αυτοματοποίηση των εργασιών του οδηγού
- Έγκυρη ενημέρωση της διοίκησης

Αποτέλεσμα των ανωτέρω επιχειρησιακών διαδικασιών, σύμφωνα με την εταιρεία, ήταν:

- Η αύξηση του ημερήσιου αριθμού των εξυπηρετούμενων παραγγελιών
- Η μείωση του κόστους εξυπηρέτησης των παραγγελιών
- Η απόκριση σε αυξημένη ένταση παραγγελιών και στενά χρονικά παράθυρα παράδοσης
- Προστιθέμενες υπηρεσίες για τους πελάτες της εταιρείας
- Απορρόφηση στόλου εξωτερικού συνεργάτη για δυναμική αύξηση παραγγελιών

Η Emphasis DigiWorld εξειδικεύεται στους κλάδους της βιομηχανικής παραγωγής και των logistics. «Πλαισιώνεται από μηχανικούς με πολύχρονη εξειδίκευση στην εφαρμογή τεχνολογιών Industrial Internet of Things (IIoT), πλατφόρμων λογισμικού, Big data analytics  και κινητών τεχνολογιών με στόχο την αναβάθμιση των εταιρικών διαδικασιών των πελατών της και την βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας, της ασφάλειας, της ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων καθώς και του κόστους», τονίζεται.

Ο κ. Σάββας Τορτοπίδης, επικεφαλής της Διεύθυνσης Ψηφιακού Μετασχηματισμού της εταιρείας Μασούτης δήλωσε σχετικά: «Συνδυάζοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και θέτοντας ως απόλυτη προτεραιότητα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αποφασίσαμε στην εταιρεία μας να κάνουμε ακόμα ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Οι προκλήσεις αυτής της περιόδου είναι πολλές και χαίρομαι που μέσα από αυτή τη συνεργασία καταφέραμε να απαντήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ