Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021
x

ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Προβλήματα υδροδότησης θα σημειωθούν σε δρόμους της Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Δευτέρα, λόγω εργασιών σύνδεσης αγωγού της ΕΥΑΘ.

Χωρίς νερό θα μείνουν τη Δευτέρα περιοχές στη Θεσσαλονίκη λόγω εργασιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΑΘ, από τις 8:00 έως τις 11:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης παροχής πυρόσβεσης Φ50 σχολικού συγκροτήματος στη συμβολή των οδών Αναξιμάνδρου με Βεργίνας του δήμου Θεσσαλονίκης.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Αναξιμάνδρου και Βεργίνας καθώς και στις παρακείμενες οδούς, των δήμων Θεσσαλονίκης και Πυλαίας-Χορτιάτη.

Ακόμα, από τις 8:00 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ225 στη συμβολή των οδών Πασσαλίδη με Μητροπολίτου Χρυσάνθου του δήμου Καλαμαριάς.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πασσαλίδη – Μητροπολίτου Χρυσάνθου – Χηλής – Μουρουτζήδων καθώς και στις παρακείμενες οδούς, του δήμου Καλαμαριάς.

«Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ