Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021
x

CHL:Η 8Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΡΕΒΑΝΣ, ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΛΥΩΝ

Η UEFA φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης της αναμέτρησης για τη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο Τορίνο.

Το ενδεχόμενο πραγματοποίησης της ρεβάνς Γιουβέντους-Λυών για τη φάση των «16» του Champions League στις 8 Αυγούστου, στο Τορίνο φαίνεται πως εξετάζουν τα υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει το γαλλικό ραδιόφωνο «Radio Monte Carlo», επικαλούμενο «...πηγές κοντά στην UEFA», σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε μία άτυπη συνάντηση προέδρων ομάδων της πρώτης ταχύτητας της Ευρώπης, στους οποίους στελέχη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας επανέλαβαν τη σημασία που έχει η ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων έως την 31η Ιουλίου, ούτως ώστε στη συνέχεια να υπάρχει χώροςεντός του Αυγούστου για τα ευρωπαϊκά κύπελλα και την ολοκλήρωση της σεζόν 2019/20 στο Champions League και στο Europa League.

Οι δε προημιτελικοί και στις δύο διοργανώσεις, θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν μετά τις 10 Αυγούστου, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί ακόμη αν θα μπορέσει να τηρηθεί το υπάρχον format των δύο αγώνων ανά ζευγάρι ή θα επιλεγεί εντέλει -κατά ανάγκη- η λύση των μονών αγώνων, μόνο για την εφετινή σεζόν.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ