Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021
x

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΤΙ ΛΕΕΙ ΙΕΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ

Ιερέας στα Νέα Σιλάτα Χαλκιδικής εμφανίστηκε και πάλι με κήρυγμα για τα εμβόλια, τις μάσκες και τα τεστ - «Ο Θεός σέβεται την Ελευθερία του ανθρώπου»

Ιερέας στα Νέα Σιλάτα Χαλκιδικής, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, εμφανίστηκε και πάλι με κήρυγμα για τα εμβόλια, τις μάσκες και τα τεστ.

Σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.com, μετά τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής, Των Αγίων Παθών Του Κυρίου, βγάζει λόγο και αναφέρει πως είναι πολύ εύκολο να απαγορεύσει την είσοδο σε όσους πιστούς έχουν εμβολιαστεί, φορούν μάσκα και κάνουν τεστ κορωνοϊού.

«Όποιος φοράει μάσκα, έχει κάνει το εμβόλιο και τα τεστ για κορωνοϊό δεν θα μπει στην εκκλησία. Σκανδαλίζεστε; Ξέρετε τι είναι αυτό ο διάβολος», λέει χαρακτηριστικά ο ιερέας Ναού στα Νέα Σίλατα Χαλκιδικής.

«Να μην ενεργούμε όπως ο διάβολος, με καταδυναστεία, με φασισμό», αναφέρει χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο του κηρύγματός του, αναφέροντας ότι ο Θεός σέβεται απόλυτα τις αδυναμίες του ανθρώπου.

Μεταξύ άλλων, τονίζει πως έχει μίσος μέσα του και πως αν έβλεπε τον Μητσοτάκη θα τον έπνιγε και τον… Τσίπρα και τον Μητσοτάκη και όλους, ακούγεται να λέει, όπως ότι όλα αυτά είναι φασισμός.

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Ιερέας αναφέρει πως η Ανάσταση θα γίνει κανονικά στις 00:00, με ότι προκύψει, προτρέποντας τους πιστούς να μην στεναχωρηθούν ότι και αν συμβεί.

Πηγή: xalkidikipolitiki.com
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ