Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Η «MINNIE» ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ 32 ΔΕΝΔΡΥΛΛΙΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΕ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ

Με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Minnie» ανιχνεύτηκαν 23 δενδρύλλια κάνναβης σε αγρόκτημα από δύο αδέρφια στη Καλλικράτεια.

Χειροπέδες σε δύο αδέρφια ηλικίας 50 και 58 ετών πέρασαν εχθές το μεσημέρι αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς στην Καλλικράτεια της Χαλκιδικής για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι άνδρες σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας τους, όπου διαπιστώθηκε να καλλιεργούν 32 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 20 εκατοστών έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης σε έρευνα που έγινε σε αποθήκη του αγροκτήματος, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Minnie» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 νάιλον συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 2 κιλών και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ενός ημεδαπού σε περιοχή του δήμου Θεσσαλονίκης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 86 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ