Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022
x

ΑΤΤΙΚΗ: ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΠΤΩΜΑ 31ΧΡΟΝΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Το θύμα είναι ο Χουάγκουανγκ Λιν - Οι τοξικολογικές εξετάσεις και η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση

Συναγερμός έχει προκληθεί στις αστυνομικές αρχές σχετικά με έναν άνδρα κινεζικής καταγωγής, ηλικιας 31 ετών, τον οποίο εγκατέλειψαν άγνωστοι έξω από γνωστό ιδιώτικο νοσοκομείο στους Αμπελόκηπους Αττικής, χωρίς τις αισθήσεις του, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Χουάγκουανγκ Λιν, για τον οποίο το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εκδώσει ανακοίνωση και Missing Alert από τις 12 Ιουνίου. Όπως λένε πληροφορίες, η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί στο ΑΤ Ομόνοιας. Ο ανδρας είχε εξαφανιστεί από φιλικό σπίτι στην οδό Διπύλου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν στο protothema.gr πως εμφανίστηκε μονος του στο ίδιο σπίτι το βράδυ της 16ης του Ιουλίου, μετα απο την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού και τις έρευνες της ασφαλειας.

Ο εξαφανισθείς είχε τατουάζ μεγάλο δράκο στο στήθος του, ενώ ήταν, κατά δήλωση των οικείων του, χρήστης ναρκωτικων ουσιων.

Οι ανδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών που ασχολούνται με τις έρευνες, περιμένουν τα αποτελέσματα από την ιατροδικαστική εξέταση αλλά και από τις τοξικολογικές εξετάσεις σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν τα αιτία του θανάτου του.

Παράλληλα, οι έμπειροι αστυνομικοί αναζητούν τα, πάνω από 3 άτομα, τα οποία τον εγκατέλειψαν έξω από το ιδιωτικό νοσοκομείο.

Πάντως το τελευταίο διάστημα εχουν κάνει την εμφάνισή τους αρκετά συμβάντα (δολοφονίες ή εξαφανίσεις) Κινέζων που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας.

Για τους συγκεκριμένους, υπάρχουν ενδείξεις ότι ήταν θύματα απαγωγής για λύτρα από μέλη της κινεζικής μαφίας που φαίνεται πως δρα στο κέντρο, χωρίς οι έρευνες των αρμοδίων αρχών να έχουν καταλήξει κάπου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ