Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022
x

ΑΘΗΝΑ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 32ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ - ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης γυναίκας

Missing Alert εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την 32χρονη Μπιλιάνα Σπάσοβα, που εξαφανίστηκε από την περιοχή του Μεταξουργείου στην Αθήνα.

Η 32χρονη εξαφανίστηκε στις 3 Αυγούστου. Έχει ύψος 1,73 μέτρα, έχει 75 κιλά βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια ενώ δεν είναι γνωστό τι φορούσε.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης στις 10/08/2022 κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ