Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021
x

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ

Ο δήμαρχος Παιονίας θεωρεί ότι η λειτουργία διοδίων στον συγκεκριμένο δρόμο είναι παράνομη από τη στιγμή που συμβαίνουν τροχαία δυστυχήματα.

Δεν είναι διατεθειμένη να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια η διοίκηση του δήμου Παιονίας  όσον αφορά το άνοιγμα των πλευρικών διοδίων στο Πολύκαστρο, αφού θα κινηθεί νομικά κατά της θέσης τους σε λειτουργία.

«Είναι θέση και δική μου και της συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών της Παιονίας, οι οποίοι πλήττονται από την απόφαση αυτή. Η κυβέρνηση οφείλει να κατασκευάσει πρώτα τον δρόμο κι ύστερα να θέσει σε λειτουργία τα πλευρικά διόδια», τόνισε ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης στο eidisis.gr.

Ο δήμαρχος Παιονίας μάλιστα δήλωσε αιφινιδιασμένος για την εν λόγω απόφαση και, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Γεωργαντά για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

«Σήμερα κιόλας έδωσα εντολή στη δικηγόρο του δήμου να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την αναστολή εφαρμογής της άδικης αυτής και παράνομης απόφασης. Επιμένουμε στο παράνομο της απόφασης λειτουργίας διοδίων σε δρόμο που στιγματίζεται κάθε χρόνο από δυστυχήματα, σε δρόμο που δεν πληρεί καμιά από τις προδιαγραφές ασφαλείας. Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων είναι απολύτως αναγκαία καθόσον μάλιστα στις 9 Φεβρουαρίου πρόκειται να συζητηθεί στο Συμβούλιο Επικρατείας η αίτηση του δήμου Παιονίας για την ακύρωση της απόφασης λειτουργίας διοδίων στο δρόμο με τα χαρακτηριστικά  που όλοι γνωρίζουμε» τόνισε ο κ. Σιωνίδης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ