Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021
x

ΑΠΟΛΟΓΙΑ 29ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΗΜΟΥΝ ΘΟΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ

Προδομένη από τον άνθρωπο που ερωτεύθηκε και που επρόκειτο να παντρευτεί το επόμενο διάστημα δήλωσε το 29χρονο μοντέλο που προφυλακίστηκε.

«Ήμουν θολωμένη από έρωτα και κατέστρεψα τη ζωή μου» φέρεται να είπε ενώπιον της ανακρίτριας η 29χρονη κατηγορούμενη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, η οποία πριν από τρεις ημέρες κρίθηκε προφυλακιστέα μαζί με τον σύντροφό της.

Η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίστηκε στην απολογία της ότι προσπαθούσε να αποτρέψει τον σύντροφό της να κάνει χρήση κοκαΐνης, και μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που τσακώνονταν.

«Το σύννεφο που πάντοτε σκέπαζε τη σχέση μας ήταν το γεγονός ότι έναν χρόνο μετά την έναρξη του δεσμού μας κατάλαβα ότι εκείνος έκανε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης, όπως ομολόγησε.

«Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να προσπαθήσω να απομακρυνθώ από εκείνον, καθώς εγώ, όχι μόνο δεν είχα ποτέ μου σχέση με ουσίες, αλλά ούτε κάπνιζα, ούτε έπινα. Δυστυχώς για μένα, όπως σήμερα αποδεικνύεται, πείστηκα από τις διαβεβαιώσεις του ότι μαζί μου θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και συνεχίσαμε να είμαστε μαζί, με σημαντικά όμως διαστήματα ενδιάμεσων χωρισμών, καθώς ξανά και ξανά διαπίστωνα μεμονωμένα περιστατικά χρήσης εκ μέρους του, που έκαμψαν την εμπιστοσύνη μου», είπε.

Όπως ισχυρίζεται, ήταν μία γυναίκα ερωτευμένη. Η αγάπη του για εκείνον την είχε τυφλώσει. Μία αγάπη που, όπως λέει, αποδείχθηκε καταστροφική.

«Ήμουν 29 ετών έπρεπε να σκεφτώ σοβαρά τη δημιουργία μιας οικογένειας και έπρεπε και εκείνος να λάβει με τη σειρά του απόφαση αν ήταν διατεθειμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν. Μου έκανε πρόταση γάμου στα Κουφονήσια τον περασμένο Αύγουστο.

Η συμπεριφορά που είχε επιδείξει το τελευταίο διάστημα και η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσαν, με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η δική μου απάντηση στην πρότασή του θα ήταν και η καταστροφή μου.

Έτσι βρίσκομαι σήμερα εδώ με αποκλειστική ευθύνη του συγκατηγορουμένου μου» υποστηρίζει.

Σε άλλο σημείο της απολογίας της, η 29χρονη φέρεται να λέει:

«Από μία κοπέλα που ζούσα το όνειρο του γάμου πιστεύοντας τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις του συντρόφου μου για κοινή ζωή δημιουργία οικογένειας και παιδιών τυφλωμένη από τον έρωτα, νιώθω σήμερα προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα για να προχωρήσω τη ζωή μου και συν τοις άλλοις αντιμετωπίζω και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου.

Τα μπολ τάπερ αποτελούν τα δοχεία που προορίζονται για το νερό και το φαγητό του σκύλου, τα οποία ασφαλώς και πλένονται στο μπάνιο με αραιωμένη χλωρίνη. Όπως επίσης με χλωρίνη είναι αναγκαίο να γίνεται και το καθημερινό σφουγγάρισμα του πατώματος για λόγους υγιεινής».

Αναφερόμενη στους ισχυρισμούς των αστυνομικών, ότι πέταξε ναρκωτικά στην τουαλέτα, η 29χρονη φέρεται να υποστηρίζει:

«Λόγω των οικιακών εργασιών, ήμουν στο σπίτι με όλως ελαφρά περιβολή, ενώ κατά την άφιξη των αστυνομικών βρισκόμουν στο μπάνιο για την ανάγκη μου, οπότε δε χρειάστηκαν περισσότερο από ένα με δύο λεπτά το πολύ για να βγω από το μπάνιο να φορέσω πρόχειρα ένα ρούχο και να ανοίξω.

Τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα ήταν κάποια από την εργασία μου, κάποια από δώρα προ γάμου και κάποια από δώρα -βοήθειες από τις οικογένειές μας για να αντιμετωπίσουμε τα έξοδα του γάμου.

Δυστυχώς, ούσα ερωτευμένη και ζώντας τις ημέρες της παραμονής του γάμου μου, ανατράπηκε ο κόσμος μου και συντετριμμένη κινδυνεύω να καταστραφεί η ζωή μου και η ζωή της οικογένειάς μου επειδή εμπιστεύτηκα το λάθος άνθρωπο, όπως αποδείχθηκε».

Πηγή: naftemporiki.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ