Δευτέρα 10 Μαΐου 2021
x

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΜΕΣΩ YOUTUBE ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 07/03 στις 7.00μ.μ. με μία μοναδική παράσταση θεάτρου σκιών με τίτλο «Ο Καραγκιόζης στο καρναβάλι».

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού υποδέχεται τις απόκριες διαδικτυακά με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για μικρούς και για μεγάλους που θα παρουσιασθεί από το «κανάλι» του Δήμου στο Youtube καθώς και από facebook του Δήμου.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή 07/03 στις 7.00μ.μ. με μία μοναδική παράσταση θεάτρου σκιών με τίτλο «Ο Καραγκιόζης στο καρναβάλι».

Οι μεταδόσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή 12/3 στις 7.00μ.μ. με ένα ταξίδι στα παραμύθια με αφήγηση από την Ευπραξία Αναστασιάδου.

Το Σάββατο 13/3 στις 8.00μ.μ. μουσικό ταξίδι με ένα μοναδικό πρόγραμμα με τους Κατερίνα Κυριακού, Γιάννη Δώρα και Γεωργία Βακάλη στο τραγούδι, τον Μανώλη Ζαχαρίου στο μπουζούκι και τον μαέστρο Κώστα Φυλλαρίδη στα πλήκτρα.

Την Κυριακή 14/3 στις 7.00μ.μ. τα παιδιά υποδέχονται  τον «Καραγκιόζη τραγουδιστή» ενώ την Καθαρά Δευτέρα 15/3 οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 7μ.μ. με μοναδικά παραμύθια από την Ευπραξία Αναστασιάδου ενώ στις 8.00μ.μ. νέο μουσικό ταξίδι με τους Κατερίνα Κυριακού, Γιάννη Δώρα και Γεωργία Βακάλη στο τραγούδι, τον Μανώλη Ζαχαρίου στο μπουζούκι και τον μαέστρο Κώστα Φυλλαρίδη στα πλήκτρα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ