Δευτέρα 17 Μαΐου 2021
x

ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΜΕ ΕΥΦΥΕΙΣ Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Συνάντηση του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδα Μπακούρα και του Προέδρου της Ένωσης Τυφλών Β. Ελλάδος, κ. Νικόλαου Μουζακίτη.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, με γνώμονα την κατά προτεραιότητα εξυπηρέτηση και υποστήριξη των ευπαθών ομάδων, έλαβε την απόφαση για την άμεση αντικατάσταση των συμβατικών μετρητών με ευφυείς, σε καταναλωτές με οπτική αναπηρία.

Οι προοπτικές για την επίτευξη αυτής της δράσης συζητήθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Γενικού Διευθυντή, κ. Λεωνίδα Μπακούρακαι του Προέδρου της Ένωσης Τυφλών Β. Ελλάδος, κ. Νικόλαου Μουζακίτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το νέο Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025, προβλέπονται 8,3 εκ. € επενδύσεις για την υλοποίηση ολοκληρωμένου σχεδίου εγκατάστασης 136 χιλ. ευφυών μετρητών και την ανάπτυξη ευφυών συστημάτων μέτρησης.Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, επενδύεισε προηγμένες τεχνολογίες τηλεμέτρησης,στοχεύοντας, μεταξύ άλλων, στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιώνιδιαίτερα σε καταναλωτές με αυξημένες ανάγκες και διευκολύνονταςμε τον τρόπο αυτό τη διευρυμένη χρήση του φυσικού αερίου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ