Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022
x

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ- ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Σε συζήτηση για τους νεκρούς της πανδημίας, ο βουλευτής είπε πως η αντιπολίτευση κάνει την τρίχα-τριχιά, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητά τη διαγραφή του.

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Στράτου Σιμόπουλου αναφορικά με τους νεκρούς από την πανδημία.

Συμμετέχοντας σε μία συζήτηση στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra για τον αριθμό των νεκρών, που έχει ξεπεράσει τις 23.000, ο βουλευτής είπε πως «το ξέρει ο κόσμος παρά αυτά που θέλει να περάσει η αντιπολίτευση και ένα μέρος των δημοσιογράφων, κάνοντας την τρίχα-τριχιά».

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη τον διέκοψε επισημαίνοντας τον αριθμό της μαύρης λίστας με τον ίδιο να αναφέρει πως «όταν τον λεκέ, τον βλέπεις ξανά και ξανά, μπορεί καμιά φορά να μεγαλώνει κιόλας, αν επικεντρώνεσαι στον λεκέ».

Με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς το θράσος των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που φτάνουν στο σημείο να χυδαιολογούν εις βάρος των νεκρών της πανδημίας», ζητώντας τη διαγραφή του βουλευτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Λεκές» και «τρίχα που γίνεται τριχιά» οι 23.700 νεκροί για τον Σιμόπουλο της ΝΔ - Θα διαγραφεί;

Δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς το θράσος των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που φτάνουν στο σημείο να χυδαιολογούν εις βάρος των νεκρών της πανδημίας.

Ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος εχθές το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra στην εκπομπή Kontra24 αποκάλεσε “λεκέ” τους 23.700 θανάτους και την πανδημία… τρίχα που την κάνει τριχιά η αντιπολίτευση.

Εντύπωση πλέον δεν προκαλεί η ωμότητα με την οποία εκφράζουν την πλήρη αδιαφορία τους. Εντύπωση προκαλεί που πλέον το κάνουν και δημόσια προσβάλλοντας τις χιλιάδες οικογένειες των συνανθρώπων μας που έχουν φύγει τα τελευταία δύο χρόνια από τη ζωή λόγω κορονοϊού.

Περιμένουμε την αυτονόητη διαγραφή Σιμόπουλου από τον κ. Μητσοτάκη. Διαφορετικά θα επιβεβαιώσει πως τα λόγια του εκφράζουν και τον ίδιο, κάτι που δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση.

Ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος εχθές το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra στην εκπομπή Kontra24 αποκάλεσε “λεκέ” τους 23.700 θανάτους και την πανδημία… τρίχα που την κάνει τριχιά η αντιπολίτευση.

Εντύπωση πλέον δεν προκαλεί η ωμότητα με την οποία εκφράζουν την πλήρη αδιαφορία τους. Εντύπωση προκαλεί που πλέον το κάνουν και δημόσια προσβάλλοντας τις χιλιάδες οικογένειες των συνανθρώπων μας που έχουν φύγει τα τελευταία δύο χρόνια από τη ζωή λόγω κορωνοϊού».

Η απάντηση Σιμόπουλου

Μέσω ανακοίνωσης, ο βουλευτής Στράτος Σιμόπουλος τονίζει ότι η διατύπωσή του δεν αφορούσε στην πανδημία, «αλλά στην καταστροφολογία στην οποία καταφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για μια Ελλάδα που αναπτύσσεται και αλλάζει».

Αναλυτικά

«Απομονώνοντας ένα πολύ μικρό τμήμα της χθεσινοβραδυνής συζήτησης με τη συμμετοχή μου, στην εκπομπή «Kontra 24» με την Αναστασία Γιάμαλη, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζητάει την διαγραφή μου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Τονίζω ότι η διατύπωση μου για «λεκέ και για τρίχα που γίνεται τριχιά» δεν αφορούσε στην πανδημία, αλλά στην καταστροφολογία στην οποία καταφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για μια Ελλάδα που αναπτύσσεται και αλλάζει.

Σε καμία περίπτωση δεν αφορούσε στους νεκρούς από την πανδημία, στη μνήμη των οποίων στέκομαι με απέραντο σεβασμό.

Είναι απαράδεκτο για τον ΣΥΡΙΖΑ να επιδίδεται σε κανιβαλισμό προσώπων, επενδύοντας πολιτικά στα θύματα της πανδημίας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ