Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021
x

ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΜΑΝΙΚΟ ΣΕΓΚΟΥΝΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Με ρούχα που παραπέμπουν στην παράδοση εμφανίστηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου στα εγκαίνια της Εθνικής Πινακοθήκης – Η ηπειρώτικη πόρπη και τα σκουλαρίκια

Με ενδυμασία που παραπέμπει στην παράδοση εμφανίστηκε η πρόεδρος του «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου στα εγκαίνια της Εθνικής Πινακοθήκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου με τον σύζυγό της Θεόδωρο Αγγελόπουλο έφτασαν έξω από το ανακαινισμένο κτήριο λίγο μετά την υποδοχή του Ρώσου πρωθυπουργού Μιχαήλ Μισούστιν και του πρίγκιπα Καρόλου από τον πρωθυπουργό.

Η κυρία Αγγελοπούλου συνδύασε την μπλε παντελόνα και τις γόβες της ίδιας απόχρωσης με ένα λευκό πουκάμισο με όγκο στα μανίκια και έναν παραδοσιακό αμάνικο επενδύτη,  μπλε φόντο και με χρυσό . Πρόκειται για έναν χρυσοκέντητο επενδύτη πιρπιρί Ιωαννίνων, σε μπλε ύφασμα, δάνειο του μουσείου του Λυκείου Ελληνίδων.

Ξεχώρισε και η λεπτομέρεια της ηπειρώτικης πόρπης, που επέλεξε να φορέσει ως ζώνη, αλλά και τα σκουλαρίκια, αντίγραφο των εκθεμάτων του Μουσείου Μπενάκη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ