Τρίτη 5 Ιουλίου 2022
x

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ: Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης κατά την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη είχε συνάντηση με εργαζόμενους του δήμου Καλαμαριάς.

Την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών στα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως η Θεσσαλονίκη, θέτει ως προτεραιότητα το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ σύμφωνα με όσα αναφέρε ο πρόεδρος του κόμματος κατά τη διάρκεια συνάντησης του με εργαζόμενους του δήμου Καλαμαριάς.

«Θέλω να σε δεσμευτώ ότι όσο μεγαλώνει η παράταξή μας, μεγαλώνει και η δική σας δύναμη και στο κοινοβούλιο και στην κοινωνία, ώστε να πιέζουμε να κάνουμε μια γόνιμη αντιπολίτευση. Φιλοδοξούμε αυτό που οραματιζόμαστε ως κυβερνητικό σχέδιο να γίνει κυβερνητική πράξη για να πάνε τα πραγματα προς το καλύτερο και πάνω από όλα η ποιότητα ζωής. Σήμερα ήρθα συμβολικά και ουσιαστικά στον ΟΑΣΘ και στην καθαριότητα γιατί είναι τα σημαντικότερα θέματα στα μεγάλα αστικά κέντρα. Δυστυχώς, σε αυτά η Θεσσαλονίκη έχει μείνει πίσω», είπε ο κ. Ανδρουλάκης,

Οι εργαζόμενοι έθεσαν στον κ. Ανδρουλάκη μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν όπως η υποστελέχωση των υπηρεσιών στους δήμους αλλά και μισθολογικά και εργασιακά θέματα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επισήμανε ότι οι ανατιμήσεις ροκανίζουν τα εισοδήματα των εργαζομένων. «Εμείς καταθέσαμε ένα πλαίσιο μέτρων, με το πλαφόν στη λιανικη τιμή, για να υπάρχει άμεση μείωση στο τιμολόγιο, να υπαρχει φορολόγηση των υπερκερδων και να υπάρξει μείωση στο ΦΠΑ».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ