Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021
x

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ BASKET LEAGUE ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!

Ακολουθώντας την ΕΟΚ, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αναβολή στην 21η αγωνιστική της Basket League για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας

Με επιστολή στο υπουργείου Πολιτισμού, που κοινοποιήθηκε στα μέλη του Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ, στην ΕΟΚ, στην ΚΕΔ, τον ΠΣΑΚ και τον ΣΕΠΚ, ο πρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ενημέρωσε πως η 21η αγωνιστική της Basket League αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας.

Έτσι, μετά την ΕΟΚ που ανέστειλε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, ήρθε η σειρά του ΕΣΑΚΕ που είναι ο αρμόδιος για τη Basket League να αναβάλλει την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας που ελήφθη ομόφωνα σήμερα, η διεξαγωγή των οι αγώνων της 21ης αγωνιστικής της EΚΟ BASKET LEAGUE 2019-2020 που είχαν ορισθεί για την 14 και την 15 Μαρτίου 2020 αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας.

To Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ παρακολουθεί τις εξελίξεις όσον αφορά το θέμα της εξάπλωσης του κορωνοιού και θα συνεδριάσει για να λάβει απόφαση για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Για το Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ

Ευαγγελος Γαλατσοπουλος

Πρόεδρος Δ.Σ»

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ