Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021
x

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΝΕΑΡΗ – ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ

Η νεαρή κοπέλα τον αναγνώρισε και τον υπέδειξε στην Αστυνομία, που σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε την αναγνώρισή του και από άλλο θύμα του.

Αναγνωρίστηκε ο νεαρός που απεικονίζεται σε βίντεο να ακολουθεί νεαρή κοπέλα μέχρι το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη με το μόριό του έξω.

Ο νεαρός, σύμφωνα με το in.gr, κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης και πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για Έλληνα.

Η νεαρή κοπέλα τον αναγνώρισε και τον υπέδειξε στην Αστυνομία, που σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε την αναγνώρισή του και από άλλο θύμα του.

Διαβάστε ακόμη: Βίντεο: Νεαρή καταγγέλλει επιδειξία στη Νέα Σμύρνη - Προσήχθη ο ύποπτος

Αναμένεται η μεταφορά του στη ΓΑΔΑ και από εκεί και πέρα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

«Είχε βγάλει το μόριό του, έπαθα σοκ»

Η νεαρή κοπέλα, μιλώντας στο news247.gr, περιγράφει τις στιγμές τρόμου και τα δευτερόλεπτα αγωνίας που έζησε τη νύχτα, όταν ο νεαρός που βλέπουμε την ακολούθησε για 300 μέτρα, μέχρι την πόρτα του σπιτιού της.

«Γύρισα να χαιρετήσω τη φίλη μου όταν χωριστήκαμε και είδα κάποιον να με ακολουθάει. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Με ακολουθούσε για 400 μέτρα. Τα κλειδιά τα έχω πάντα στο χέρι μου πριν φτάσω σπίτι. Αυτό έκανα και τώρα και αυτό με έσωσε. Εγώ στον δρόμο είχα καταλάβει ότι κάποιος με ακολουθεί, αλλά επειδή έχει σκοτάδι εκεί που μένω δεν είχα δει ότι έχει έξω το μόριό του. Αυτό το είδα στην κάμερα μετά», περιγράφει η Δανάη στο NEWS 24/7 και συνεχίζει:

«Δεν μου είπε κάτι όλο αυτό το διάστημα. Απλά τον έβλεπα να με ακολουθεί. Σε κάποια στιγμή τον έχασα και λέω ότι λογικά θα έφυγε. Βέβαια, δεν ήμουν χαλαρή, προχωρούσα γρήγορα προς την πολυκατοικία. Όταν έβαλα τα κλειδιά στην πόρτα της πολυκατοικίας δεν ήμουν σίγουρη αν είναι πίσω μου, αλλά το ένιωθα. Μπήκα μέσα, ανέβηκα από τα σκαλιά και κάποια στιγμή σταμάτησα για να ακούσω αν θα προσπαθήσει να μπει μέσα ή θα χτυπήσει κάποιο κουδούνι. Όταν μπήκα σπίτι, δεν άνοιξα τα φώτα προφανώς για να μην καταλάβει σε ποιο διαμέρισμα είμαι».

Όπως λέει η 25χρονη Δανάη στο news247.gr, είναι πολύ πιθανό το συγκεκριμένο άτομο να συνδέεται και με άλλες ανάλογες πράξεις

«Την κάμερα στην πολυκατοικία την έβαλα προχθές μαζί με το αγόρι μου. Δεν είχαμε κάποιο λόγο. Τη βάλαμε προχθές και αυτό έγινε χθες. Έχω κάνει μήνυση, έχει έρθει η αστυνομία να πάρει αποτυπώματα, έχουν πάρει το βίντεο, έχω στείλει έναν που πιστεύουμε ότι είναι αυτός γιατί μου τον έχουν στείλει όλοι. Μου λένε ότι σίγουρα είναι αυτός γιατί τον έχουν δει και στο Αιγάλεω να κάνει παρόμοια πράγματα και μου το έχουν στείλει πολλοί. Είναι πολύ πιθανό να είναι αυτός. Ο συγκεκριμένος είχε ανοιχτό προφίλ στο instagram και το έκλεισε πριν μία ώρα. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Προσπαθώ, όμως, να είμαι ήρεμη», κατέληξε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ