Κυριακή 16 Μαΐου 2021
x

ΑΜΥΡΑΣ: Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ-ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ

Ο κ. Αμυράς προκάλεσε τον κ. Θεοδωράκη να δώσει στη δημοσιότητα τις ηχογραφήσεις και να βγει να πει για ποιον λόγο ψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Επίθεση εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο Γιώργος Αμυράς, μιλώντας παράλληλα για τα όσα έγιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού.  

«Το Ποτάμι το διέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης», είπε ο κ. Αμυράς, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, προκάλεσε τον πρόεδρο του Ποταμιού να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις ηχογραφήσεις και να βγει να πει για ποιον λόγο ψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Να τα βγάλει όλα ο Θεοδωράκης και να πει τι απάντησε. Να βγάλει τα πρακτικά και τις ηχογραφήσεις της κλειστής σύσκεψης που έγινε για το Σκοπιανό», είπε, και πρόσθεσε ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης θα πρέπει να πει δημόσια «για ποιον λόγο ψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών» και να απαντήσει «εάν έχει αναλάβει δεσμεύσεις και έναντι ποίων».

«Το Ποτάμι το διέλυσε ο Θεοδωράκης με τις αποφάσεις του», τόνισε ξανά ο κ. Αμυράς και συνέχισε την επίθεση λέγοντας «ήμασταν 11 βουλευτές, αποχώρησαν οι 9 και τελικά ο γιαλός ήταν στραβός. Όταν αποφάσισε σε μία νύχτα το Ποτάμι να γίνει ΠΑΣΟΚ, σας υπενθυμίζω ότι τον Σταύρο Θεοδωράκη τον ψήφισαν για αρχηγό μόλις 22.000 άτομα, ενώ το Ποτάμι στις εκλογές είχε πάρει 220.000 ψήφους».

Μάλιστα, ο κ. Αμυράς δεν περιορίστηκε στα παραπάνω, αλλά συνέχισε λέγοντας ότι «όταν αποχώρησε ο Καμμένος από την κυβέρνηση, το Ποτάμι δεν βγήκε να πει στον Τσίπρα να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν το έκανε ποτέ, μόνο εγώ το έκανα. Στην τροπολογία για τα αντισταθμιστικά το Ποτάμι είπε "τη ψηφίζουμε, είναι καλή", εγώ και πάλι τότε δεν τη στήριξα. Την Πέμπτη το βράδυ κάναμε το Πολιτικό Συμβούλιο. Εβγαλαν 9 δευτερόλεπτα ηχογραφήσεων, ας τα βγάλουν όλα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ